Ondersteuning & services

Haal het maximale uit CoaguChek en het begeleidende team
CoaguChek ondersteuning

Wilt u starten met de vingerprik?

Roche ondersteunt u graag in het inzichtelijk maken van de voordelen specifiek voor uw organisatie. Hier ontdekt u welke services we bieden.

Business case

Wat voor effect heeft een overstap naar de vingerprik op uw organisatie? Hoe gaat het nieuwe proces eruitzien? Wat voor besparingen kan het u opleveren? Onze consultants ondersteunen u bij het uitwerken van een business case.

Implementatie

Roche biedt u ondersteuning bij de implementatie van de vingerprik in uw organisatie. Zo kunnen we u begeleiden bij het opstellen van het projectplan en kunnen we u op verschillende manieren bijstaan tijdens de uitvoering van het project.

Training en educatie

Het is belangrijk dat zowel uw medewerkers als uw patiënten goed leren omgaan met CoaguChek. Onze e-learningmodules voor professionals en onze modules voor patiënten bevatten alle belangrijke informatie om zelfstandig een INR-meting te kunnen verrichten.

Kennis en ervaring delen

Het gespecialiseerde CoaguChek team van Roche heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van de implementatie en het gebruik van CoaguChek-systemen. Onze specialisten delen deze opgedane kennis en ervaring graag met u, van visievorming tot praktische vragen.

Communicatiematerialen

Om patiënten te informeren is het ‘Ik meet zelf’ informatiepakket verkrijgbaar. Vraag uw Account Manager naar de mogelijkheden.

Roche Healthcare Consulting

Met bezuinigingen en krimpende marges in de zorgmarkt is het belangrijk om precies te weten hoe u gegevens, middelen en mensen optimaal kunt inzetten. Roche Healthcare Consulting helpt u de kansen te herkennen om de efficiency in uw zorgorganisatie te vergroten, betere resultaten te bereiken en de patiëntenzorg te verbeteren. Graag informeren we u over de mogelijkheden via uw Account Manager.